Hesburgerin omistaa turkulainen Salmelan perhe. He perustivat ensimmäisen yrityksensä 1960- luvulla mutta eri nimellä kuin Hesburger. Hesburgerin toimiala on palveluala. Liikeideana helppoa ja nopeaa ruokaa erilaisilla vaihtoehdoilla.
Henkilökunnalle tiedotetaan asioista sähköpostilla. Työssäoppipaikkani ohjaaja sanoi että Hesburgerin työntekijän koulutuksella ei ole niin väliä, kunhan on hyvä asiakaspalvelija. Työntekijät seuraavat toiminnan laatua omavalvonnalla ja koneiden kunto/lämpötilat tarkistetaan päivittäin. Raaka-aineiden päiväyksiä seurataan tarkasti ja hygieniasta huolehditaan hyvin.
Uusien työntekijöiden perehdyttäminen omalla osallani oli sellaista että ensin seurasin vierestä muiden työntekijöiden työskentelyä ja pikkuhiljaa siirryin tekemään töitä muiden opastuksella ja lopulta ihan yksinkin.
Työhyvinvointia seurataan ja työympäristö pidetään puhtaana ja turvallisena. Yrityksen imago on suuri ja Hesburger on suosittu pikaruoka ravintola koko maassa ja myös ulkomailla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti