tiistai 27. helmikuuta 2018

Perehtyminen työssäoppipaikkaan

Fifth Avenue/Fiftari on keila -ja viihderavintola Hämeenlinnan keskustassa. Fiftarin omistaa Ulla Virtanen ja Eveliina Lehtimäki.
Fiftari on ollut vuodesta 2015 alkaen kolmella sijainnilla, Suvirannassa, Tiiriössä ja keskustassa vuodesta 2017. Yrityksen pääliikeidea on keilaus ja ravintola, mutta siihen sisältyy myös erilaiset kokouskabinetit, biljardi ja järjestettävät tapahtumat esim. bändi-illat ja musabingo.
Henkilökunnalla on lähes kaikilla kokin tai tarjoilijan koulutus, sekä yhdellä fysioterapeutin koulutus. Työntekijöillä on oltava asiakaspalvelutaitoa sekä tietoa tarjoilusta ammattikoulun jälkeen.
Toiminnan laatua seurataan keräämällä aktiivisesti palautetta toiminnasta asiakkailta ja henkilökunnalta. Yrityksessä myös pyritään reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Henkilökunalle tiedotetaan yrityksen asioista sisäisellä viestinnällä, kuten varauskalentereilla ja whatsapp ryhmäkeskustelussa. Salin sisäiseen viestintään käytetään vihkoja, joihin merkitään esim. Eri pöytien tilaukset ja juomapiikit. Uusien työntekijöiden perehdyttäminen riippuu siitä mihin osa-alueeseen perehdytetään, mutta pääasiassa koulutetaan työn ohessa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan sopimuksella työterveyshuollon kanssa ja riskikartoituksella sekä siihen perustuvalla turvallisuussuunnitelmalla. Seuraavat työterveystarkastukset ovat maaliskuussa.
Yritys tuo esille Rock-henkistä imagoaan mainoksilla ja esitteillä sekä sosiaalisessa mediassa kuten omilla nettisivuillaan, facebookissa ja instagramissa.

1 kommentti:

  1. Olet muuten ensimmäinen, joka on tehnyt tämän tehtävän. Papukaijan merkki sinulle :)
    Kiva lukea työskentelystäsi, yritä nyt kuitenkin olla telomatta itseäsi yhtään enempää ;)

    VastaaPoista