maanantai 18. joulukuuta 2017

ruokaohjelmapalvelut

Tehtävä 3:

1. Aamiainen: talkkunalla (jauhettu ja paahdettu ohra, kaura ja herne) tehtyjä lettuja mustikoiden kera.

1. Lounas: piimäjuustoa ja salaattia

1. Päivällinen: perunalaatikko ja graavattu lohi
Nämä nautitaan luonnossa, nuotion äärellä.


2. Aamiainen: talkkunajauhoilla tehtyjä sämpylöitä ja silliä

2. Lounas: makaronilaatikko

2. Päivällinen: Perunamuusia ja mustaamakkaraa sekä piimälimppua


3. Aamiainen: marjapuuro (talkkunajauhoilla) ja päälle tuoreita mustikoita

3. Lounas: Rapuja ja salaattia

3. Päivällinen: maksalaatikko ja verimakkara

Kaikkien ruokien kanssa juomana on sahti tai vesi

tehtävä 1

tehtävä 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti