Tehtävä 3:
1. Aamiainen: talkkunalla (jauhettu ja paahdettu ohra, kaura ja herne) tehtyjä lettuja mustikoiden kera.
1. Lounas: piimäjuustoa ja salaattia
1. Päivällinen: perunalaatikko ja graavattu lohi
Nämä nautitaan luonnossa, nuotion äärellä.
2. Aamiainen: talkkunajauhoilla tehtyjä sämpylöitä ja silliä
2. Lounas: makaronilaatikko
2. Päivällinen: Perunamuusia ja mustaamakkaraa sekä piimälimppua
3. Aamiainen: marjapuuro (talkkunajauhoilla) ja päälle tuoreita mustikoita
3. Lounas: Rapuja ja salaattia
3. Päivällinen: maksalaatikko ja verimakkara
Kaikkien ruokien kanssa juomana on sahti tai vesi
tehtävä 1
tehtävä 2
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti